Routebeschrijving


Aero Center Teuge is gevestigd op vliegveld Teuge. Het vliegveld is gelegen vlakbij de provinciale weg N344, tussen Apeldoorn en Deventer. De N344 is eenvoudig via de autosnelwegen A1 en A50 te bereiken.


Klik hier voor een afdrukbare versie van de routebeschrijving (dit beslaat twee vellen A4). Download hier de gratis Adobe Acrobat Reader...

Via autosnelweg A1

Op de A1 houdt u Apeldoorn aan. Ter hoogte van knooppunt Beekbergen verlaat u de A1 en voegt u in op de A50, richting Zwolle. Wanneer u bent ingevoegd op de A50, neemt u direct weer de afslag (24) richting Apeldoorn en Teuge. Aan het eind van de afslag komt u bovenaan bij een viaduct. Hier draait u rechts de provinciale weg N345 op in de richting van Apeldoorn en Teuge. Even verderop rijdt u de bebouwde kom van Apeldoorn binnen. U gaat over de twee rotondes rechtdoor en vervolgens bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan nog steeds op de N345. Nadat u rechtsaf bent gegaan, kruist u een spoorwegovergang en komt u een derde rotonde tegen. Ook deze rotonde gaat u rechtover. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U verlaat daarmee de N345 en komt op de N344. Het vliegveld is vanaf hier aangegeven. Na circa vijf kilometer komt u aan in de bebouwde kom van Teuge. U gaat vervolgens bij het bord wat verwijst naar het vliegveld, linksaf de straat "De Zanden" in. Circa tweehonderd meter verderop buigt deze weg naar rechts. U rijdt hier echter rechtdoor, waarbij u een verkeersdrempel passeert. Even verderop vindt u rechts een groot parkeerterrein. U kunt ons vinden in de hangar van Special Air Services.


Via autosnelweg A50

Rijdend op de A50 houdt u Apeldoorn aan. Bij afslag 24 verlaat u de A50. Aan het eind van de afslag komt u bovenaan bij een viaduct. Hier draait u rechts de provinciale weg N345 op in de richting van Apeldoorn en Teuge. Even verderop rijdt u de bebouwde kom van Apeldoorn binnen. U gaat over de twee rotondes rechtdoor en vervolgens bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan nog steeds op de N345. Nadat u rechtsaf bent gegaan, kruist u een spoorwegovergang en komt u een derde rotonde tegen. Ook deze rotonde gaat u rechtover. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. U verlaat daarmee de N345 en komt op de N344. Het vliegveld is vanaf hier aangegeven. Na circa vijf kilometer komt u aan in de bebouwde kom van Teuge. U gaat vervolgens bij het bord wat verwijst naar het vliegveld, linksaf de straat "De Zanden" in. Circa tweehonderd meter verderop buigt deze weg naar rechts. U rijdt hier echter rechtdoor, waarbij u een verkeersdrempel passeert. Even verderop vindt u rechts een groot parkeerterrein. U kunt ons vinden in de hangar van Special Air Services.


Routekaart

De rood gekleurde lijn geeft de route naar Aero Center Teuge weer, met als basis afrit 24 van autosnelweg A50:

Op weg naar Air Center Teuge!
Routekaart


Afstandentabel

Denkt u dat Teuge te ver verwijderd van uw woonplaats ligt? In onderstaande tabel vindt u indicaties omtrent enkele reisafstanden naar vliegveld Teuge:

Van ... naar vliegveld Teuge Afstand
Amsterdam 95 km
Arnhem 33 km
Eindhoven 114 km
Hilversum 70 km
Leeuwarden 131 km
Lelystad 61 km
Maastricht 199 km
Rotterdam 130 km
´s Hertogenbosch 95 km
Utrecht 74 km
Zwolle 41 km


Adresgegevens

Adres- en telefoongegevens:

 

Aero Center Teuge
De Zanden 11C
7395 PA  TEUGE

Telefoonnummer

:

06-10 32 46 24


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over onze website verzenden aan Aero Center Teuge.